* hengityksen pihinää *
* huohottamista *

Ei jumalauta. Taas tuo uni.  Lakana tuntuu märälle allani.  Uniorgasmi. Voiko olla vittumaisempaa tapaa herätä?


Ei siinä muuten, mutta kaiken sen kiimanesteen lisäksi kusirakko on päästänyt pienen hätävarjelun vastavaihdetuille petivaatteille. Jos rakko pystyisi tuntemaan ihmisen lailla ja huutamaan  kauhuissaan yhtäkkisestä ryminästä ja puristelusta " vieressä rapussa " olisi se varmaan soittanut poliisit tai istunut ovisilmässä vakoilemassa, että mitähän  vittua taas? Hokasitko? Vittua, häh häh? Vuosidan märin vertauskuva.  * rumpujen pärinää *


Pari kertaa kuussa näen sen yhden ja saman unen täysin leikkaamattomana, suoratoistona aivojeni pimeämmästä ja kuolleemmasta osasta. Jonkinlainen sisäänrakennettu eläimellinen alkukaltainen vaisto tai alitajunnan  videoviesti, joka pyrkii ilmoittamaan, että nyt pannaan, mutta aivojen pettymykseksi tämä tunnevammainen ei vaan sitä hoksaa itse.


Jäänväriset silmät. Niin luonnottomat, alkuvoimaiset silmät tuijottamassa lasittuneena omiini. Hiki, tuoksuva savu ja miehen kehosta kohava voimakas, sisään tunkeutuva varjo kodan seinässä. Hän hieroo minua samalla alhaalta ja tunkeutuu sisälleni voimakkain työntöjen kera. Niin ahnaasti... niin voimakkaasti...  * purkautuva voima alapäässä*


Suorastaan julmaa alitajunnalta.  Missä vitussa tuo jääsilmäinen elämäni panomies on? Olisiko seksiselämäni ja suhtautuminen seksiin ihan erilainen, jos mystinen unissapanija olisi oikeasti olemassa ja jos on, niin näkeekö se samanlaisia unia minusta, mutta uskoo sen olevan vain yksi uni muiden joukossa?


* repii lakanoita sängystä*


Ihan ku ei ois tarpeeksi tekemistä pestessä lakanoita vanhan koiran virtsankarkailun takia, niin oma toosa järjestää lisäpyykkiä.  #alitajunnanvanki

 

Maanantai päivä:

Toosa draaman jälkeen ajattelin heittäytyä hurjaksi ja latasin takaisin HappyPancake deitti apsin. Vois myös kokeilla tuota  * sensuroitu* vähän rohkeampaa deittisivustoa. Jos kummastakaan löytyisi edes yksi järkevä mies ytai se perkeleen jääsilmä.

Noniin, luo profile ja laitetaan oikein aito, meikitön vaellus kuva Kilpisjärven Saanalta. Luonnollisuus ja aitous on muodostunut tärkeäksi piirteeksi itselle ikää tullessa enemmän.

Kakskymppisenä sitä tunki roskiakin viedessä meikkiä naamaansa ja koitti näyttää mahdollisemman epäaidolle ja seksikkäälle. Koska itsevarmuus ei tullut sisältä vaan ulkokuoresta. Täydellinen tapa valehdella itselleen, miten mahtava ihminen on.


Sitä tulee laiskaksi täytettyään yli 35v.  Meikkaaminen, säärikarvojen ajelu ja itsensä laittaminen ns. juhlakuntoon menee enemmän työstä ja toisen vaatepari sovituksen jälkeen tyytyy vetään päällensä ne arkivaatteet ja hokee itsellensä, jos en kelpaa tälleen kuin olen, ni voi haistaa paskan. Näkisittepä munt kotona, 3 kertaa liian iso huppari ja mahdollisemman mukavat lökärit. Hitto miten helppoo vetää ne päälle, kun nousee ylös aamuisin. Onneksi kukaan ei ole tuomitsemassa.  Koirakin on vaan tyytyväinen, kun päästään nopeasti pihalle. Siitä puheen ollen, sinnekin pitäisi pian lähteä. Jos tän kahvin nyt ensin finissaisi.


Pysähdyn profilellen tekemisessä.


Millaisesta seksistä pidät? Kysymys osio sivustolla. Damn.  Mitä se on? Onko se jotain syötävää?  Ei ku niin, se oli sitä mitä mä yöllä näin K-18 aivostreminä. Tosiasiassa vaan mun seksielämä kuoli jo vuosi sitten. Taisi viime kerta olla syksyllä 2020 ruotsalaisen poromiehen kanssa. Täytyy ihan pinnistää muistiansa. Jos ei lasketa mukaan yhtä mikromuna tapausta ja sit jonkinlaista epämäärästä kännisähläystä. Niitä ei oikein voi kutsua panenemiseksi, koska mitään ei tapahtunut tai jos tapahtui, ni on kyllä mennyt iteltä ihan täysin ohi. Fakta on vaan se, että itsetyydytys kunniaan. Ei tarvi edes housuja ottaa pois jalasta, ei tunteja vessassa peilin kanssa kyyläten pilluansa, että mihin kohtaan jäi viel karvoja ajamatta, veren tihkuessa rikkinäisestä ihosta.  Sit se aivoja syövyttävä meikkaus ja alusvaatteiden valikointi.  Tunnelman luominen ja hyvältä tuoksuminen. Ja se kaikki se vaiva miehen orgasmin takia.  U can keep ur shit hun. Se on 15s - 1 min ja täydellinen orgasmi  saatu dildolla tai omalla kädellä. Homma ohi ja elämä jatkuu.  Easy...

Profilea fiksatessa tulee viesti.

Ensimmäinen yhteydenotto pannukakussa. Vuotta nuorempi jäbä. Keskustelu alkaa perinteisesti kyselyillä, kuinka menee ja missä päin asun. Haluan jättää vastaamatta tarkkaan asuinpaikkaani, koska Rovaniemi on loppuen lopuksi aika pieni paikka ja joku tuntee aina jonkun joka tuntee jonkun. U get my point. Mies ei kuitenkaan osaa sivuuttaa vastaamattomuuttani ja alkaa luottelemaan lähipaikkoja Rollon keskustasta. Vastaan lopuksi hieman turhaantuneena missä tarkalleen asun.  Keskustelu pysähtyy muutamaksi kiusaantuneeksi sekunniksi. Hän kyselee koirastani ja kertoo itsekin omistavansa koiria.

5 minuutin kohtaaminen palstalla muuttuu nopeasti suoraksi ehdotukseksi. Keitätkö iltakahvit iskuhymiön kanssa. Joo.  Minähän todellakin alan keittämään kahvia ja kutsun vasta hetki sitten netissä tutustumani ihmisen kotiini kaikkien maailman panemis taka-ajatuksien kanssa. Profilessa ei ole edes kuvaa mikä antaisi mitään vihjettä miehen ulkonäöstä.  Hän etsii minut instagrammista ja laittaa minut seurantaan. Ahdistavan nopeaa toimintaa.  Karski, tumma hiuksinen mies auton ratissa. Ei minun tyyppiäni.  Annoin kuitenkin hänelle mahdollisuuden pelastaa keskustelun vielä kerran ja odotin jonkinlaista järkevää lausetta.


" Onko siellä pakkasta paljon?"

Voi nyt jumalauta. Jos sää kiinnostaa niin mene nyt helvetti ilmatieteenlaitoksen sivuille. Keskustelu jäi siihen.